Kestävän kehityksen web-arviointijärjestelmä

Järjestelmään kirjautuminen

Web-arviointijärjestelmän käyttö edellyttää, että oppilaitos rekisteröi järjestelmään yhden tai useamman käyttäjätilin. Oppilaitos nimeää henkilön, joka koordinoi web-järjestelmän käyttöä ja käyttäjätilien perustamista. Jos oppilaitoksessa on vain yksi järjestelmää käyttävä yksikkö, rekisteröidään oppilaitokselle yksi pääkäyttäjätili, jota koordinaattori hoitaa. Mikäli oppilaitoksessa on useita eri yksiköitä, jotka käyttävät järjestelmää, on suositeltavaa, että jokaiselle yksikölle perustetaan oma pääkäyttäjätili.

Tilin avaajana voi olla koulutuksen järjestäjä, jos palvelua käytetään koko koulutuksen järjestäjän laadunhallinnan ja prosessien kehittämiseen (laadunhallinnan ja työssäoppimisen työkalut). Myös tässä tapauksessa oppilaitosyksiköt voivat avata omia tilejään. Tilien perustamista ohjeistetaan tarkemmin rekisteröitymissivulla.
OKKA-säätiö antaa tarvittaessa opastusta käyttäjätilien perustamiseen liittyvissä asioissa.

HUOM! Järjestelmään ei tule rekisteröidä pääkäyttäjätilejä tutustumistarkoituksessa. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan järjestelmään ilman kirjautumista.

Rekisteröi oppilaitos/yksikkö ja avaa käyttäjätili

Tutustu järjestelmän palveluihin!

Anna palautetta järjestelmän kehittämiseksi


OKKA-säätiö kerää käyttäjiltä palautetta web-järjestelmän kehittämiseksi. Olemme kiinnostuneita erityisesti järjestelmän käytössä esiintyneistä virhetilanteista, hankalista toiminnoista, epäselvästä ohjeistuksesta ja muista palveluiden kehittämisehdotuksista.

Tarkempia ohjeita palautteen antamisesta

Takaisin kirjautumissivulle